Mag ik U zomaar tekenen?

frank

Mag ik U zomaar tekenen mr. Visser?

Bij het maken van dit portret van Mr. Frank Visser (pen, inkt, pastel op papier, afm 32/42cm) ben ik in de wetboeken gedoken en schrijf ik vandaag – geheel vrijblijvend – deze verhandeling over de mogelijke juridische gevolgen van het publiceren van een portret als hierboven. Als het over een schutting gaat is het eenvoudig, we meten de hoogte en waar de erfgrens ligt en pakken dan het wetboek erbij. Maar wat valt er te meten aan een portret? eye-icon_1595269READ MORE...


Beach Portrait

Laat ook Uw Portret tekenen……!

TURN YOUR PHOTO INTO ART! There is no better time than today to celebrate the important people and moments in your life with a unique, handcrafted, personalized portrait gift. Leave the dull straight forward penciled copies! A portrait drawing conveys so much more than a Photo! Check here how my impressionistic approach keeps every portrait drawing lively & never labored. My inspiration follows in a portrait your admiration and affection for the subject. Each of my portraits is unique as the subject.
An original Portrait for You personally.    images HOW IT WORKS